Drie aanhoudingen bij diefstal van bouwterrein

De politie heeft afgelopen nacht drie mannen opgepakt in verband met een inbraak op bouwterrein het Vliegend Hert aan de Sterreschans in Oegstgeest. Een voorbijganger zag rond 00.30 uur een auto met gedoofde lichten naar het bouwterrein rijden en belde de politie. Die hield niet veel later op het bouwterrein een 26-jarige Hagenaar aan. In zijn auto werd een gestolen bouwradio teruggevonden. Ook was het toegangshek opengeknipt. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Even later zagen agenten een auto met gedoofde lichten bij het bouwterrein wegrijden. De inzittenden, twee mannen uit Den Haag van 33 en 34 jaar, zijn hierop aangehouden. De mannen zijn bekenden van de politie. Onderzocht wordt of zij ook daadwerkelijk betrokken zijn bij de inbraak.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×