Het LIFF wordt morgen afgetrapt met de film 'Whiplash', een Amerikaans drama over een jonge jazzdrummer. (Foto: PR).

Morgen aftrap Leiden International Film Festival

De negende editie van het Leiden International Film Festival begint morgen. Dit jaar opent het LIFF met het prijswinnende Amerikaanse drama ‘Whiplash’. Met deze film over een jonge jazzdrummer wordt het tiendaagse festival feestelijk ingeluid. 

De rest van het programma van het LIFF is online te vinden. Toegangskaarten voor alle films, feestjes en andere activiteiten van het filmfestival zijn online verkrijgbaar. Daarnaast zijn gedurende het festival aan de kassa’s van de vertoningslocatie’s en de centrale kassa in het Trianon Theater tickets te verkrijgen.

Tijdens deze editie van het festival staat de ‘American Indie Competition’ net als vorig jaar centraal. De openingsfilm Whiplash maakt deel uit van de competitie en maakt daardoor ook kans op de LIFF Publieksprijs.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×