Verdiepte ligging A4 richting Amsterdam in gebruik genomen

De verdiepte ligging van de A4 bij Leiderdorp is afgelopen weekend in gebruik genomen. Het verkeer richting Amsterdam rijdt nu door de verdiepte ligging, met rijstroken van normale breedte en met een maximum snelheid van 100 kilometer per uur.

Nu de verdiepte ligging richting Amsterdam in gebruik is genomen, wordt de verdiepte ligging richting Den Haag omgebouwd naar de eindsituatie. Deze is eind van het jaar gereed. Vanaf dat moment rijdt het verkeer tussen Burgerveen en Leiden in de definitieve situatie.

Verder zijn er nog andere werkzaamheden Sinds 27 oktober werkt Combinatie A4 Burgerveen-Leiden aan de middenwand. Deze werkzaamheden duren ongeveer 5 weken. Vervolgens vinden onder andere asfalteerwerkzaamheden plaats en wordt de rijstrookindeling heringericht. Deze werkzaamheden zijn half december gereed.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×