De botsing op de Europaweg werd veroorzaakt door een man uit Voorschoten. De politie denkt dat een ruzie in het verkeer de aanleiding was. De man zit vast. (Foto: Toon van der Poel).

Veroorzaker botsing Europaweg aangehouden

De politie heeft gisteren een 34-jarige man uit Voorschoten aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij het ongeluk heeft veroorzaakt op de Europaweg. Daar kwamen gisteren meerdere auto’s met elkaar in botsing. daarbij viel ook een gewonde. Na het incident ging de verdachte er te voet vandoor, maar meldde zich uiteindelijk alsnog zelf bij de politie.

Bij de aanrijding reed één automobilist tegen een lantaarnpaal. De bestuurder, een 34-jarige vrouw uit Leidschendam, moest door de brandweer uit haar voertuig geknipt worden. Vervolgens werd ze naar het ziekenhuis overgebracht.

Vermoedelijk ontstond de aanrijding naar aanleiding van een verkeersruzie. De verdachte is in verzekering gesteld. Hij had ook nog een aantal boetes openstaan.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×