Straatkrantverkoper Gamal vrijgelaten uit detentiecentrum

Gamal, de vorige maand opgepakte straatkrantverkoper die al 14 jaar illegaal in Nederland verblijft, is vrij. Vanavond mocht hij het detentiecentrum in Rotterdam verlaten. Gamal verblijft nu in het asielzoekerscentrum in Katwijk en mag tot op zekere hoogte gaan en staan waar hij wil.

Enkele jaren geleden maakte troubadour Ed Citroen al eens een liedje met de titel ‘Straatkrantverkoper in Leiden’.

De groep Leidenaren die zich het lot van Gamal aantrok en op verschillende manieren voor zijn vrijlating ijverde, probeert vanmiddag (vrijdag) een klein feestje voor en met Gamal te organiseren. Op zijn eigen vaste plek bij de Albert Heijn aan de Hooigracht.

Leiden Nieuws gamal


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×