Deze foto van Gamal, de Albert Heijn-straatkrantverkoper, staat bij het supermarkt-filiaal. (Foto: Nico van der Meel).

Actie tegen uitzetting AH-straatkrantverkoper

Zaterdag 20 december komen bezorgde buurtbewoners en klanten van de Albert Heijn aan de Hooigracht om 12.00 uur op de Kaasmarkt bijeen. Zij zullen protesteren tegen de uitzetting van straatkrantverkoper Gamall. Bijna twee weken geleden was hij ineens verdwenen; hij bleek opgepakt.

Volgens Anke Zuithof, een van de organisatoren, is Gamal opgepakt en overgebracht naar het detentiecentrum in Rotterdam. De Egyptische ambassade is bereid hem terug te laten keren naar Egypte en daarmee is het voor Nederland mogelijk hem uit te zetten.

De organisatoren willen met de bijeenkomst hun zorgen uitdrukken en de laatste informatie delen over Gamal. Iedereen is van harte welkom zaterdag om 12 uur.

Leiden gamal


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×