Buurtkamer de Smeltkroes Stevenshof verhuist

smeltkroesBuurtkamer de Smeltkroes in de Stevenshof verhuist naar Speeltuin Stevenshof aan het Carry van Bruggenpad. Op zaterdag 24 januari gaat de buurtkamer over naar de nieuwe locatie. Op dinsdag 27 januari gaat de buurtkamer weer open.

In de ochtenduren dat de Smeltkroes geopend is kan er onder begeleiding van een volwassene ook in de speeltuin gespeeld worden. Zo ontstaat er een win-win situatie voor zowel de Speeltuin Stevenshof, de buurtkamer de Smeltkroes en de bewoners van de wijk.

Steeds meer bewoners uit Stevenshof komen binnen voor een lekkere kop koffie, thee en een gezellig gesprek. Gasten brengen daarbij soms zelf lekkernijen mee om te delen met buurtbewoners. Onderling worden tips uitgewisseld en er ontstaan contacten waarbij men elkaar hulp aanbiedt.

(Groot) ouders met jonge kinderen komen langs om elkaar te ontmoeten, waarbij de peuters graag plezier maken in de uitgebreide speelhoek. De wat oudere bezoekers genieten van het schouwspel dat dit oplevert.

Jong en oud spelen spelletjes als schaken, rummikub en scrabble. Op vrijdag eens in de twee weken is er een kunstenares aanwezig en kunnen bezoekers onder haar leiding tekenen en schilderen. Op 6 februari van 12 tot 14.30 u is het eerst volgende open atelier. Ontdek uw talenten met potlood en penseel en probeer dat in de Smeltkroes.

De Smeltkroes is op maandag, woensdag en donderdag geopend van 9.30 uur t/m 12.30 uur. Dinsdag en vrijdag tot 15.00 uur.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×