De aanwezigen van de reünie ter ere van het zestigjarig bestaan van Tamarco. (Foto: Tamarco).

Leiderdorpse Tamarco zestig jaar oud

Ruim honderd mensen maakten afgelopen zaterdag hun opwachting bij de reünie van de Leiderdorpse muziekvereniging Tamarco om te vieren dat hun club zestig jaar bestaat. Muzikanten van toen en nu haalden herinneringen op en er werd muziek gemaakt.

In 1955 werd de Leiderdorpse Harmoniekapel opgericht die vanaf de jaren zeventig bekend staat als Tamarco. In 2001 behaalde de vereniging nog de kampioenstitel bij het Wereld Muziek Concours in Kerkrade bij het onderdeel mars. Na een dip in het ledenaantal in de jaren erna is de vereniging weer flink aan het groeien. Na zestig jaar ziet de club de toekomst zonnig in.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×