Leidse Jazzweek 2015 speelt zich meer dan andere jaren af rond de Hooglandse Kerk. (Afbeelding: PR).

Leidse Jazzweek weer van start

De Leidse Jazzweek is weer van start gegaan. Van 19 t/m 25 januari kan van live jazz worden genoten. De Jazzweek wordt voor de 36e keer georganiseerd.

Er is een heuse jazzwijk rond de Hooglandse Kerk. Verschillende kroegen, café’s en eetgelegenheden rond de Hooglandse Kerk hebben gedurende de hele week optredens. Er zijn o.a. optredens van de Andrew Spiekerband, Wouter Kiers & Company, Men in Blues and de Trio de la Hîti. In de Qbus staan op 24 en 25 januari Teus Nobel & (The) Band en Her’s & Kings County op het podium. Nobel presenteert tegelijkertijd zijn nieuwe album.

De kroegentocht op woensdag speelt zich in de hele Leidse binnenstad af. Diegene die alle kroegen af wil gaan, moet beschikken over een flink doorzettingsvermogen: maar liefst 28 etablissementen doen mee.

Cultuur Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×