PvdA Leiden deelt rozen uit op Valentijnsdag

Aanstaande zaterdag organiseert de PvdA Leiden een Valentijnsactie op het stationsplein. Een grote groep PvdA’ers gaat die dag in gesprek met inwoners van Leiden. Ook is de grote rode PvdA-dubbeldekker op het stationsplein te vinden.

Op 18 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Statenverkiezingen. Nederland gaat dan naar de stembus. Daarom wil de Leidse PvdA graag weten wat er leeft in de stad. Tussen 11.00 uur en 13.30 uur delen vrijwilligers rozen uit. In de dubbeldekker kan iedereen die dat wil op de foto in een speciale love seat. Voor je dierbare of je geliefde kun je een speciale Valentijns-boodschap achterlaten.

Leiden Politiek ps2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×