PvdD-raadslid en columnist Dick de Vos brengt in mei zijn eerste bundel uit. (Foto: PR).

Dick de Vos brengt boek over dieren in Leiden uit

omslagPartij voor de Dieren-raadslid Dick de Vos brengt een bundel over dieren in de Leidse stad uit. De Vos schrijft wekelijks een column over dieren en natuur in het Witte Weekblad, editie Leiden. Die verhalen worden gebundeld in het boekje ‘Dieren in de Stad, Leiden en omgeving’.

“De stukjes zijn af en toe politiek, maar vooral ook luchtig, want het leven is zelf al ernstig genoeg”, aldus het PvdD-raadslid. Het boekje wordt uitgegeven door Uitgeverij Gingko. “Ik ben heel trots dat ik een gerenommeerde uitgeverij hebben kunnen interesseren”, vertelt De Vos.

Het boek van Dick de Vos gaat in de winkel 12,95 euro kosten. Als je het boekje nu al bestelt, kost het 10 euro. “Om de oplage zo goed mogelijk in te kunnen schatten, wil ik er achter komen hoeveel mensen belangstelling hebben. Dat voorkomt papierverspilling”, verklaart De Vos.

Een boekje reserveren, kan door 10 euro over te maken aan de crowdfunding-pagina van stichting Stem voor Dieren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×