Het Politiek Café CDA stond gisteravond in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen en de Leidse economie (vlnr: Wim van de Camp, Adri Bom-Lemstra en Marnix van Rij). (Foto: PR).

Wim van de Camp: 'Gouden kansen voor Bio Science Park'

Volgens CDA-Europarlementariër Wim van de Camp ‘liggen er gouden kansen voor het Leidse Bio Science Park om te innoveren en te groeien’. Dat beweerde hij gisteravond tijdens het Politiek Café CDA in het Koetshuis de Burcht. De avond stond in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen en de Leidse economie.

Europarlementariër Wim van de Camp roept de Leidse ondernemers op om te onderzoeken of ze voor de zogenaamde 50% regeling in aanmerking komen. “Voor elke euro die in innovatie wordt gestoken kan Brussel een euro bijleggen”, aldus Van de Camp. Volgens de CDA-politicus maakt de Universiteit Leiden al gebruik van deze regeling.

Naast Van de Camp debatteerden kandidaat Eerste Kamer Marnix van Rij en lijsttrekker provinciale staten Adri Bom-Lemstra hier over de kansen voor de Leidse economie. De avond stond onder leiding van oud-wethouder Jan-Jaap de Haan.

Jan-Jaap de Haan sprak van een geslaagde avond. “Het was erg inspirerend om een debat te leiden waarbij van elk politieke niveau een vertegenwoordiger aanwezig is”, aldus de oud-wethouder.

Politiek cda


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×