"Links tuig in Leiden verscheurt PVV-verkiezingsposters en plakt overal hysterische onzinposters," zo duidt Tomas Kok de plakactie. Kok staat op 5 bij de lijst van de PVV Zuid-Holland en wordt volgende week vrijwel zeker gekozen als statenlid. (Foto: Tomas Kok, via Facebook).

PVV Posters weer doelwit activisten

Zo’n beetje bij elke verkiezing is het raak. Posters van de PVV worden weggehaald, overgeplakt of verscheurd. Ook nu weer. Afgelopen nacht werden er posters met de tekst ‘Geef angst & haat geen stem’ over de PVV posters heengeplakt. Overigens werden ook andere partijen hier en daar getroffen door de overplakactie.

2015-03-10 08.48.39

Nier alleen worden de PVV-posters overgeplakt. Ook hangt de stad vol met anti Wilders posters die verwijzen naar de ‘rechts-radicale vrienden’ van de PVV-voorman. Op de website Wilders BFF – dat staat voor Best Friends Forever – staan die ‘vrienden’ opgesomd. De website en de posters zijn een initiatief van de Stichting Gebladerte (Doorbraak) aan de Middelstegracht. (Foto: Chris de Waard).

Leiden Politiek Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×