(Archieffoto: Chris de Waard).

Vierde editie Slag om Leiden voor Issoria

Hospice Issoria kan binnenkort minstens 30.000 euro op de rekening bijschrijven. Dat is het minimumbedrag dat de Vrienden van Issoria vanavond willen ophalen bij de vierde editie van de Slag om Leiden. In ‘de slag’ gaan 57 teams van elk vijf personen de strijd met elkaar aan tijdens de benefiet kennisquiz die wordt gehouden bij de Leidse Studentenvereniging Minerva. Elk team betaalt sowieso 495 euro voor deelname, daarnaast is er dit keer een veiling waarvan de opbrengst ook naar het hospice gaat.

De veilingmeester vanavond is de jarige Robert Strijk. De wethouder ziet vandaag Abraham en mag onder meer een lunch met burgemeester Lenferink afhameren. Minimale inzet voor deze lunch in de burgemeesterskamer is 250 euro. Een diner voor vier personen met aansluitend een bezoek aan een wedstrijd van ZZ Leiden moet in elk geval 300 euro opbrengen en wie op zijn verjaardag K&G wil laten optreden in de eigen tuin moet zeker 500 euro aftikken. Misschien een ideetje voor de gezamenlijke deelnemers om cadeau te doen aan de veilingmeester.

Leiden Slag om Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×