Archieffoto

15-Jarige verdachte aangehouden voor overval Trekpleister

De politie heeft zaterdag een 15-jarige jongen uit Leiden opgepakt die er van wordt verdacht het filiaal van de Trekpleister in de Stevenshof te hebben overvallen. In de avond van donderdag 5 februari werd de drogisterij in de Stevensbloem door twee mannen overvallen. Daarbij werden de medewerksters met een vuurwapen bedreigd.

De twee mannen kwamen rond 19.30 uur de winkel binnen. Eén van de mannen had een vuurwapen bij zich, de tweede overvaller een donkere sporttas om het geld in te doen. Ze gingen er vandoor met de inhoud van de kassa. De man met het vuurwapen droeg die avond een bivakmuts, de ander had een sjaal voor zijn ogen.

112 Sleutelstad Leiden trekpleister


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×