Politie zoekt getuigen van twee overvallen

Vanavond doet de politie in het opsporingsprogramma van TV West getuigenoproepen in twee ‘Leidse’ zaken. Op donderdagavond 5 februari overvielen twee gemaskerde mannen een filiaal van Trekpleister in de Stevensbloem in Leiden. Omstreeks 19.30 uur kwamen de mannen de winkel binnen, waar op dat moment twee medewerksters aanwezig waren. Eén van de medewerksters werd bedreigd, de inhoud van de kassa werd meegenomen.

Diezelfde avond werd ook een 40-jarige vrachtwagenchauffeur overvallen in Rijnsburg. Ook deze overval wordt onderzocht door de Leidse recherche. De man liep die avond om 21.30 uur naar zijn woning aan de Frans Halsstraat toen hij vlak voor zijn voordeur werd geroepen. toen hij zich omdraaide, werd er een bijtende vloeistof in zijn ogen gespoten. Hierna werd de man door twee mannen overvallen en beroofd van enkele tassen. In één van de tassen zat een aanzienlijk geldbedrag.

Getuigen kunnen bellen met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.

112 Sleutelstad Leiden Regio trekpleister


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×