Dertien jaar cel geëist na doodschieten Leidenaar

De officier van justitie in Den Haag heeft vanmiddag dertien jaar cel geëist tegen een 23-jarige Katwijker. De man wordt ervan verdacht samen met een 28-jarige man uit Leidschendam een 28-jarige Leidenaar te hebben ontvoerd en doodgeschoten, op 3 september vorig jaar. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

De schietpartij zou in Leidschendam hebben plaatsgevonden. Een getuige heeft de drie mannen voorbij zien rennen, het slachtoffer voorop. Even later hoorde hij een schot, en zag hij de twee verdachten vluchten.

De Katwijker is enkele minuten na het voorval aangehouden. De Leidschendammer meldde zich twee dagen later zelf op het politiebureau. Het motief voor de ontvoering en schietpartij is onduidelijk, omdat de hoofdverdachte geen verklaring heeft willen afleggen.

112 Sleutelstad Leiden Regio Moord op Hasin Tahiri


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×