Als onder de Kooi een polder is aangelegd, moeten dit soort plaatjes definitief tot het verleden behoren.

Oplossen wateroverlast Oude Kooi gestart

De werkzaamheden om voor eens en altijd een einde te maken aan de wateroverlast in de Oude Kooi zijn begonnen. Gisteren ging de eerste schop in de grond. De komende tijd wordt het riool afgekoppeld en worden er tijdelijke maatregelen genomen, terwijl in de wijk een polder wordt aangelegd.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/208432048″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Wethouder Laudy in gesprek met Chris de Waard over de aanpak van de wateroverlast in de Oude Kooi. Gisteren zijn de werkzaamheden dan echt begonnen,

Leiden Politiek Oude Kooi


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×