Modeketen Mango opent eind volgend jaar een grote vestiging in de nieuwe Catharinasteeg die momenteel wordt gebouwd. (Afbeelding: a.s.r. vastgoed ontwikkeling).

Mango: Spaanse modeketen naar Catharinasteeg

mangoDe Spaanse modeketen Mango opent een vestiging van 800 m2 in de Catharinasteeg. Die nieuwe modesteeg in het Aalmarktgebied wordt de komende tijd aangelegd. Vorige maand begon de bouw, eind volgend jaar moeten de winkels daar hun deuren openen. De vestiging van Mango wordt één van de grootste in Nederland en gaat twee etages beslaan.

Ontwikkelaar a.s.r. vastgoed tekende gisteren een huurcontract voor tien jaar met Mango. Cees de Jong – bij Mango  verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het concern – toont zich zeer verheugd met de deal: “Het project, de locatie en deze afmetingen sluiten perfect aan bij onze huidige strategie.” De huidige Mango winkel in de Haarlemmerstraat wordt een outlet. De nieuwe een reguliere Mango en een Mango Kids.

Mango heeft circa 2.650 winkels in 108 landen. De keten wil doorgroeien naar zo’n 3.500 vestigingen.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×