De stukken gebakken spons die een van de honden van Freek en Peggy van der Woerd uitbraakte.

Weer gebakken sponzen gevonden in Leidse regio

Gisteravond lieten Freek en Peggy hun honden uit bij het Valkenburg Meer. Vannacht begon één van de honden te braken. Het bleken stukken gebakken spons te zijn. Het is niet de eerste keer dat er in Leiden en omgeving meldingen worden gedaan van honden die gebakken spons hebben gegeten.

Eerder dit jaar kwamen er meldingen binnen uit Leiderdorp, de Stevenshof en Katwijk over dergelijke vondsten. De politie meldde toen dat er wel veel meldingen waren, maar geen daadwerkelijk gevonden sponzen. Dat werd massaal tegengesproken door hondenbezitters. Ook verschillende dierenartsen uit Leiden en omgeving plaatsten waarschuwingen op hun website.

 

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×