Groep Kok: Motie van wantrouwen wegens bed-, bad-, brood-opvang

Raadslid Tomas Kok (Groep Kok) dient volgende week een motie van wantrouwen in tegen het Leidse college van VVD, SP, PvdA en D66, vanwege de realisatie van een bed-, bad- en broodvoorziening aan het Maansteenpad. Kok noemt de uitgeprocedeerde asielzoekers  ‘illegalen die niets in Nederland te zoeken hebben’ en vindt het belachelijk dat de gemeente meewerkt aan welke vorm van opvang dan ook. Nadat hij zijn motie had aangekondigd, verliet Kok de vergadering van de gemeenteraad.

Tomas Kok: “Terwijl onze ouderen letterlijk en figuurlijk in de stront zitten, wordt er met geld gesmeten naar mensen die hier niets hebben bijgedragen. De mensen die dit land hebben opgebouwd worden opgeofferd voor degenen die dit land weer afbreken.”

Leiden Politiek Bed-bad-broodvoorziening Vluchtelingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×