Pvda Leiden: Na Stevensbloem nu aandacht voor Kopermolen

ijskarNu vorige week de uitbreiding en renovatie van winkelcentrum de Stevensbloem in de Stevenshof is begonnen, wil de PvdA Leiden aandacht voor de Kopermolen in de Merenwijk. Sinds 2006 voerde de PvdA actie voor het opknappen van het winkelcentrum in de Stevenshof en dat de werkzaamheden daar nu begonnen zijn, werd gevierd met het uitdelen van ijsjes. Na de Stevensbloem wil de zelfverklaarde partij voor de wijken nu aandacht voor een aantal andere wijkwinkelcentra.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/213463517″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 

Duoraadslid Erica de Leeuw: “Bij de Kopermolen moet de gemeente de buitenruimte gaan opknappen, daar gaan we ons nu voor inzetten.”

winkelcentra

In Meerburg wil de PvdA een pinautomaat, iets waar het CDA Leiden overigens ook al jaren voor ijvert, en het Diamantplein wordt als het aan de PvdA ligt beter zichtbaar vanaf de Doctor Lelylaan. Ook de Kopermolen in de Merenwijk ligt er troosteloos bij. De gemeente moet in gesprek met de eigenaar over een opknapbeurt en de buitenruimte moet door de gemeente zelf worden aangepakt. zo vindt de partij.

 

Economie Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×