Pvda Leiden: Na Stevensbloem nu aandacht voor Kopermolen

1

ijskarNu vorige week de uitbreiding en renovatie van winkelcentrum de Stevensbloem in de Stevenshof is begonnen, wil de PvdA Leiden aandacht voor de Kopermolen in de Merenwijk. Sinds 2006 voerde de PvdA actie voor het opknappen van het winkelcentrum in de Stevenshof en dat de werkzaamheden daar nu begonnen zijn, werd gevierd met het uitdelen van ijsjes. Na de Stevensbloem wil de zelfverklaarde partij voor de wijken nu aandacht voor een aantal andere wijkwinkelcentra.

 

Duoraadslid Erica de Leeuw: “Bij de Kopermolen moet de gemeente de buitenruimte gaan opknappen, daar gaan we ons nu voor inzetten.”

winkelcentra

In Meerburg wil de PvdA een pinautomaat, iets waar het CDA Leiden overigens ook al jaren voor ijvert, en het Diamantplein wordt als het aan de PvdA ligt beter zichtbaar vanaf de Doctor Lelylaan. Ook de Kopermolen in de Merenwijk ligt er troosteloos bij. De gemeente moet in gesprek met de eigenaar over een opknapbeurt en de buitenruimte moet door de gemeente zelf worden aangepakt. zo vindt de partij.

 

Delen

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline