Kaartjes voor de Nacht van Kunst en Kennis Leiden zijn nog een week met korting te koop. (Foto: PR).

Voordelig naar Nacht van Kunst en Kennis

Op 19 september wordt de Nacht van Kunst en Kennis in Leiden voor de derde keer georganiseerd. Het wetenschaps- en cultuurfestival van Zuid-Holland zal ook dit jaar weer bestaan uit verschillende boeiende sprekers, artiesten en muziek. De Leidse binnenstad zal het decor zijn voor een spannende avond en nacht waarin cultuur en wetenschap voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt.

De laatste week voor de verkoop van de Early Bird kaartjes is aangebroken. Met een fikse korting genieten van Bas Haring, Roosbeef, Herman Brusselmans, Mister and Mississippi, Dick Swaab, en meer dan honderdvijftig andere acts? Bestel dan voor 13 juli een kaartje.

Op negen locaties (Academiegebouw, Gebr. de Nobel, Hortus botanicus, Leidse Schouwburg, Museum Boerhaave, Museum De Lakenhal, Museum Volkenkunde, Oude Sterrewacht  en Scheltema Leiden) en op de route kunnen bezoekers vanaf 19:30 uur genieten van muziek, theater, lezingen, experimenten, dans, film, cabaret en meer.

Cultuur Leiden Science Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×