Het restaurant van De Nieuwe Energie die voor de gelegenehgeid werd uitgeleend aan Happietaria. (Foto: PR).

Happietaria haalt 24 duizend euro op

Goede-doelen-restaurant Happietaria in Leiden heeft dit jaar ruim 24 duizend euro opgehaald voor het project ‘Women in Business’, dat vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden steunt. Tussen 8 mei en 7 juni kon gegeten worden in het pop-up-restaurant in De Nieuwe Energie. Een flink aantal mensen kwam eten in het door vrijwilligers gerunde restaurant.

Leidse studenten van vier christelijke studentenverenigingen (VGSL Franciscus Gomarus, Ichthus, CSFR Panoplia en NSL) zetten het tijdelijk restaurant op. Het doelbedrag van de actie was 10.000 euro. Dat is ruim gehaald.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×