Niet alleen het publiek genoot gisteren tijdens de 34e editie van Werfpop in de Leidse Hout. Ook de bands waren dolenthousiast, zoals hier Dropmix uit den Haag, De band zette een selfie online waarop goed te zien is hoe enorm druk het weer was.

Werfpop weer weergaloos voor publiek en bands

Optredens variërend van Typhoon tot John Coffey, Spike and the Deaf en LBC. Vele duizenden bezoekers (waarschijnlijk weer ruim 20.000). Een lekker festivaltemperatuurtje, slechts een enkele druppel regen en drie podia waarop het ene na het andere optreden plaatsvond tussen 13.00 uur en 23.00 uur. Kortom: een perfecte 34e editie van het gratis festival Werfpop.

typhoon_walterTyphoon op Werfpop 2015 (Foto: Walter van Peijpe, via Twitter).

Cultuur Leiden Werfpop


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×