Uitverkochte singlepresentatie voor Randy Blommaert

Afgelopen zondag werd de presentatie gehouden van de nieuwe single van de Leidse zanger Randy Blommaert. In een uitverkocht Koetshuis de Burcht traden een aantal collega-artiesten op tijdens Randy’s CD-presentatie. Onder andere Rick Nijman, zangeres Naomi, RafionA, Carina Lemoine en Ray Benjamin (BZT) waren van de partij. Ook was er een verrassingsoptreden van Lorenzo Nieuwenhuysen en kwam zanger Leo Nardell speciaal naar Leiden om Randy’s nieuwe single ‘Door wat je met mij doet’ uit te reiken. Ook zongen Nardell en Randy het nummer ‘Zai, Zai, Zai’ van Leo.

“Door wat je met mij doet’ is een echte zomerse single waar iedereen vrolijk van wordt,” zegt Randy. Het nummer is te downloaden via diverse downloadshops of via SBS6.

 

De clip van ‘Door wat je met me doet’ is in Zandvoort opgenomen door Danny van The ClipCompany.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×