Jongen zwaargewond: politie staat voor een raadsel

De politie onderzoekt wat een 15-jarige jongen uit Voorschoten dit weekeinde is overkomen. De ouders van de jongen vonden hem zaterdagmorgen even na 07.30 uur in de achtertuin. De jongen was gekleed in zijn pyjamabroek en een blauw t-shirt. Hij bleek meerdere verwondingen over zijn hele lichaam te hebben. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd zwaar letsel aan onder andere zijn gezicht, zijn achterhoofd en zijn arm geconstateerd. De jongen kan zich niet herinneren wat er gebeurd is.

Uit het sporenonderzoek dat de politie in de directe omgeving van de woning heeft ingesteld, zijn nog geen aanwijzingen naar voren gekomen die de verwondingen kunnen verklaren. Wel zijn er elders in de tuin bloedsporen gevonden die nader onderzocht worden. Bij een eerste medisch onderzoek zijn geen aanwijzingen aangetroffen van alcohol-, drugs- en/of medicijngebruik.

Hoe of waardoor de jongen gewond is geraakt is dus volstrekt onduidelijk. De politie zoekt daarom getuigen. Heeft u de jongen, hij heeft kort donkerblond haar, tussen 00.00 en 07.30 uur gezien in of rond het Roucooppark in Voorschoten of heeft u andere informatie die de oorzaak van zijn verwondingen zouden kunnen verklaren, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met de recherche Leiden – Bollenstreek via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000 als u anoniem wil blijven.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×