Met de Open Pandendag informeert het Centrummanagement Leiden winkeliers, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars over de kansen die Leiden aan ondernemers biedt. Bijvoorbeeld in het Aalmarktgebied. (Archieffoto: Chris de Waard),

Open Pandendag Leiden: Wandelen langs kansrijke panden en projecten

openpanden2015Voor de derde keer organiseert het Centrummanagement Leiden  (CML) in september een Open Pandendag voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe vestigingslocaties.

Zo’n rondje langs leegstaande winkel- en bedrijfspanden slaat aan, zo bleek al bij de eerdere edities. Vorig jaar kwamen er zo’n 100 belangstellenden op de Leidse Open Pandendag af. Vastgoedeigenaren, locatiezoekende winkeliers, makelaars, banken, ontwikkelaars en retailadviseurs.

Accountmanager Winkelbeleid David Lansen van het CML is enthousiast over het concept. “Het is een prima gelegenheid om iedereen die iets te maken heeft met retail, vastgoed, ondernemen, investeren of projectontwikkeling te laten zien wat Leiden biedt.

Een impressie van de Open Pandendag 2014.

Aanmelden voor de Open Pandendag die dit jaar wordt gehouden op woensdag 16 september kan via www.openpandendag.com. Deelname is gratis, het programma duurt van 9.00 uur tot 13.00 uur. Het thema is dit jaar ‘Retailcultuur’ en dat wordt concreet gemaakt tijdens een seminar over het Leidse ondernemers- en investeringsklimaat, het lokale overheidsbeleid en het DNA van Leiden als retailstad. Het programma begint met een toelichting op rol van de gemeente en de Leidse plannen door de wethouders Laudy en Strijk.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×