Beknelling bij gebouw Nieuwe Energie

Bij werkzaamheden op het dak van het bedrijfsverzamelgebouw Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht is iemand bekneld geraakt onder een pallet met bouwmaterialen. De hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Politie, brandweer en ambulance zijn ter plaatse en ook de traumahelikopter kwam ter plaatse. Die landde even verderop in het Huigpark. Het slachtoffer is uit zijn benarde positie bevrijd en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar bleken zijn verwondingen wonder boven wonder enorm mee te vallen. Het slachtoffer liep slechts een gekneusde enkel op en kon gisteravond alweer naar huis.

traumaheliDe traumahelikopter is even verderop in het Huigpark geland. (Foto: Politie Leiden, via Twitter).

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×