Ziggo verwacht meer cyberaanvallen

De problemen voor Ziggo abonnees zijn waarschijnlijk nog niet voorbij. Het bedrijf verwacht nieuwe DDoS-aanvallen en om die beter af te kunnen slaan heeft Ziggo vandaag een aantal wijzigingen doorgevoerd in het eigen netwerk. Of die aanpassingen te effectueren, moeten de modems bij klanten thuis opnieuw opgestart worden. De abonnees hoeven dat niet zelf te doen, Ziggo herstart de modems op afstand. Daardoor wordt de internetverbinding enkele minuten onderbroken.

Door de DDoS-aanvallen hadden bijna twee miljoen klanten van de internetprovider dinsdag- en woensdagavond geen internet. Wie belt via Ziggo had helemaal een rustige avond, ook de telefoon werkte in dat geval niet.

Regio ziggono


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×