Dader mishandeling in Milieustraat opgepakt

De man die vorige week maandag een medewerker van de Leidse Milieustraat mishandelde, is aangehouden. Het gaat om een 27-jarige man uit Zoetermeer. De verdachte gaf het slachtoffer die ochtend een duw toen hij er op werd aangesproken dat hij afval in de verkeerde bak gooide. Het slachtoffer viel en verloor zelfs korte tijd het bewustzijn. De verdachte ging er vervolgens vandoor zonder zich verder om het slachtoffer te bekommeren.

Tijdens het onderzoek dat de politie instelde kwam de 27-jarige man uit Zoetermeer als verdachte in beeld. Hij werd vanmorgen in alle vroegte aangehouden in een woning in Leiden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×