Ibiza Lovers: Holiday Inn Event Centre wordt partyeiland!

Nog een maandje en dan haalt de DX Events Group Ibiza naar Leiden. Het Event & Convention Center van Holiday Inn staat op zaterdag 19 september helemaal in het teken van hét partyeiland bij uitstek. Niet alleen met topdj’s zoals DJ ROOG en Kraak & Smaak, maar ook de hele sfeer zal Ibiza uitademen. Inclusief hippiemarkt.

 

“We gaan er echt een geweldig feest van maken”, zegt Paul Louwers van het organiserende DX Events. “Iedereen die vaak op Ibiza komt zal de sfeer meteen herkennen en voor mensen die er nog nooit geweest zijn is het een gave kennismaking met alles waar het eiland voor staat. DJ’s, cocktails, food, mode, vuurspuwers, steltlopers, CO2 kanonnen, (paal)danseressen, dragqueens en en hippiemarkt.”

https://youtu.be/i264Py7ffpI

Salvadoor deep 3

Ibiza Lovers begint om 17.00 uur met DJ Salvador Deep. Ook de hippiemarkt gaat dan open. Verder op het programma DJ Roog, Kraak & Smaak, Miss Nicky, Brian Comva, Jose en DJ Jurgen. Kortom dé garantie voor de perfecte Ibiza sfeer.

ibiza_stadWie wil kan ook een VIP lounge boeken. Op een verhoogd platform kunnen groepen van 8 personen vanuit hun Ibizalounge op de dansvloer uitkijken. Ook de DJ’s zijn van dichtbij aan het werk te zien.

Kaarten voor Ibiza Lovers kosten 25 euro en zijn te koop via www.ibizalovers.nl of bij onderstaande voorverkoopadressen. Een lounge kost 975 euro voor 8 personen inclusief goed gevulde drankkoeler.

Leiden:
Piece of Cake Haarlemmerstraat 39-41
Musthaves by S, Vrouwensteeg 14
Holiday Inn Haagsche Schouwweg 10
Maxime’s Hairpalace Lage Morsweg 22
Jesse Jeans Standerdmolen 29
Tankstation Jongeneel Stevenshofdreef  152
Tankstation Jongeneel Dr Lelylaan 99

Leiderdorp:
Sample Store, Winkelhof, 26

Den Haag:
Tankstation Jongeneel Ypenburgse Stationweg 199. 

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×