Ziggo weer getroffen door cyberaanval

Net als dinsdag is internetprovider Ziggo ook gisteravond weer slachtoffer geworden van een DDoS-aanval, waardoor in grote delen van het land abonnees zonder internet kwamen te zitten. Ook is de Leidse regio werd weer massaal geklaagd via bijvoorbeeld Facebook en Twitter. “Zo gaat de datalimiet van m’n mobiel er wel snel doorheen,” merkte iemand terecht op. Omdat ook wifi niet werkte schakelen veel telefoons over op 3G of 4G. Dat kan met flinke kosten gepaard gaan. Of Ziggo abonnees daarvoor gaat compenseren is nog onduidelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=IEIaAOFJ3cU

Een zich Anonymous Scruggs noemende groep claimt via Youtube verantwoordelijk te zijn voor de cyberaanval op Nederlands grootste internetprovider. Ook op Twitter laat de beweging van zich horen. 

Leiden Regio ziggono


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×