Een van de vele stalletjes van Kunst in de stal van vorig jaar. Je had er bij moeten zijn. (Foto's: PR).

Festival Kunst in de stal viert lustrum

Het Merenwijkse festival ‘Kunst in de stal’ staat 13 september voor de vijfde keer rond de kinderboerderij in het wijkpark. Het festival combineert een markt met kunst en natuur, theater en workshops. Verspreid over het park staan uiteenlopende marktkramen. Op de markt worden allerlei producten verkocht die te maken hebben met kunst of natuur.

Natuurlijk is een bezoek aan de boerderij ook mogelijk. Voor de creatieveling zijn er verschillende workshops waar van alles kon worden gemaakt zoals beeldhouwwerken van speksteen of rozetten van vilt. Kinder-yoga en vogelvoederhuisjes maken, zijn ook zeer geschikt voor kinderen net als het theater van Geurend Hooi. Ook zorgt veel verschillende muziek voor een ontspannen zondag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×