Inbrekers Stevensbloem op heterdaad betrapt

De politie heeft op zaterdagochtend drie inbrekers op heterdaad betrapt op de Stevensbloem in Leiden. Agenten hielden een supermarkt op de Stevensbloem extra in de gaten, nadat er afgelopen weken meerdere keren was ingebroken.

Na een melding zagen agenten drie mannen voor de ingang van de supermarkt staan. Nadat zij een ruit vernielden, gingen de drie de supermarkt in. Daarop zette de politie de omgeving af. Toen de inbrekers zagen dat ze betrapt waren, namen ze de benen.

Twee inbrekers werden in het Stevenspark, achter de supermarkt, aangehouden. De derde dader werd na een korte achtervolging in de omgeving aangehouden. De drie mannen, 17, 17 en 19 jaar en afkomstig uit Den Haag, zitten nog vast. De recherche onderzoekt of de mannen verantwoordelijk zijn voor de eerder gepleegde inbraken in de supermarkt.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×