Een bijzondere locatie van voorgaande jaren is deze 18e eeuwse kamer, waar masterstudent geschiedenis Sander van Diepen woont. (Archieffoto: Jan de Heer).

Studentenkamers gezocht voor Stukafest

De organisatie van het Stukafest Leiden is op zoek naar studentenkamers. Het festival wordt ieder jaar in studentenwoningen gehouden. Komend jaar wordt het festival voor de achtste keer in Leiden georganiseerd.

PrintAls je een mooie of bijzondere studentenkamer hebt, kun je je aanmelden. Dit kan door een mailtje te sturen naar: leiden@stukafest.nl. Als je geselecteerd wordt, treden er tijdens het festival muzikanten of cabaretiers op in je eigen kamer.

Advertentie

Cultuur stukafest2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×