(Afbeelding: Stukafest Leiden).

Strijd om een optreden op Stukafest Leiden

Cabaretiers, muzikanten en andere artiesten uit de omgeving Leiden kunnen zich voor het eerst opgeven om op te treden op Stukafest. Tijdens de ‘Strijd om Stukafest’ kunnen de artiesten in maximaal 10 minuten laten zien wat ze kunnen. Begin volgend jaar wordt het festival, wat in Leidse studentenkamers plaatsvindt, voor de achtste keer georganiseerd.

Artiesten kunnen zich inschrijven via deze link. De wedstrijd vindt plaats in Studio de Veste op 20 januari om 20.00 uur. Publiek is ook jury, dus worden de deelnemers opgeroepen zoveel mogelijk support mee te nemen. De winnaar van de strijd mag op Stukafest Leiden 3 keer 30 minuten optreden.

Cultuur Leiden stukafest2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×