Disco zonder Drempels viert drie oktober. (Afbeelding: PR).

Disco zonder drempels voor jongeren

Zaterdag 26 september organiseert M25 een disco zonder drempels voor jongeren met een lichamelijke beperking. Jeugd van vijftien tot 22 jaar is van harte welkom in COC de Kroon aan de Langegracht 65 in Leiden. Het thema van de avond is, hoe kan het ook anders, ‘Drrrie oktoburrrrr!’ Muziek zal bestaan uit Top 40 muziek en Leidse klassieker als Rubberen Robbie en Barry Badpak.

De avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Deuren zijn open van 19.30 – 20.00 uur. Tijdens de avond zijn zowel volwassenen als jonge begeleiders aanwezig. Ook kunnen jongeren zich door een visagiste laten opmaken. Aanmelden kan via de email (discozonderdrempels@m25leiden.nl) of op Facebook.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×