Leidsch.nu weer gestopt

Leidsch.nu, een website met Leidse nieuwtjes en agendaberichten, stopt er mee. De Leidse ondernemer Trudy Kwik begon begin 2013 met de exploitatie van de site die is gebaseerd op Alphens.nl. Na een jaar deed ze de website van de hand en ging Alphenaar Marco den Boef er mee verder. Die laatste was tot dat moment vooral bezig met Volnieuws, een soortgelijke nieuwssite voor de regio.

Den Boef laat weten weliswaar te stoppen met Leidsch.nu maar via Volmedia de activiteiten in de regio juist uit te gaan breiden. Joost Schravendeel van Alphens.nl krijgt de exploitatie nu dus voor de tweede keer terug. Hij weet nog niet wat er met het Leidse zusje van zijn succesvolle Alphense nieuwssite gaat gebeuren: stoppen, een andere exploitant zoeken of er zelf mee aan de slag gaan.

Leiden Nieuws leidschnu


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×