De organisatie van de Nacht van Kunst & Kennis is volgens universiteitsbaas een gezamenlijke opdracht van de musea, de gemeente en de Universiteit Leiden. (Foto: Chris de Waard).

Universiteit blijft Nacht van Kunst & Kennis omarmen

De Universiteit Leiden gaat ook in de toekomst volop meedoen aan de Nacht van Kunst & Kennis. Dit jaar deed de universiteit in het kader van het 440-jarig bestaan een extra duit in het zakje, maar rector Carel Stolker wil ook volgende jaren fors in het festival blijven investeren: “Dit is voor ons een hele mooie gelegenheid om te laten zien wat we allemaal doen en wat we kunnen. Dit is voor ons belangrijk.”

“De Nacht van Kunst & Kennis is ook een beetje van ons,” zegt Stolker: “Het is van de musea, het is van de gemeente en het is van de universiteit, dus we hebben een soort gezamenlijke opdracht om hier volgend ook weer iets heel moois van te maken.”

Advertentie

Cultuur Leiden Science Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×