Universiteit blijft Nacht van Kunst & Kennis omarmen

De Universiteit Leiden gaat ook in de toekomst volop meedoen aan de Nacht van Kunst & Kennis. Dit jaar deed de universiteit in het kader van het 440-jarig bestaan een extra duit in het zakje, maar rector Carel Stolker wil ook volgende jaren fors in het festival blijven investeren: “Dit is voor ons een hele mooie gelegenheid om te laten zien wat we allemaal doen en wat we kunnen. Dit is voor ons belangrijk.”

“De Nacht van Kunst & Kennis is ook een beetje van ons,” zegt Stolker: “Het is van de musea, het is van de gemeente en het is van de universiteit, dus we hebben een soort gezamenlijke opdracht om hier volgend ook weer iets heel moois van te maken.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline