Dummie de Mummie fandag in Museum Volkenkunde

Dummie de Mummie komt op 10 oktober samen met schrijfster Tosca Menten naar Museum Volkenkunde om het nieuwste boek genaamd ‘Dummie de Mummie en de drums van Massoeba’ te presenteren.

In het nieuwste Dummie de Mummie boek beleven Dummie en zijn beste vriend Goos weer de spannendste avonturen. Wanneer Dummie de Mummie een oude Afrikaanse trommel op de rommelmarkt vindt, begint een muzikale spektakel!

Activiteiten
Om 10.00 uur opent Volkenkunde haar deuren en om 10.15 uur begint de boekpresentatie van ‘Dummie de Mummie en de drums van Massoeba’ door Tosca Menten. Na de boekpresentatie kan jong en oud meeswingen bij de bodypercussie workshop en van 11.00 tot 13.00 uur is er gelegenheid om Dummie de Mummie boeken te laten signeren door Tosca Menten. De rest van de middag kan besteed worden om de zalen van Museum Volkenkunde te verkennen.

De toegang tot de Dummie de Mummie fandag is voor kinderen gratis. Voor volwassenen is de toegangsprijs € 12. Meer informatie over de fandag vind je op de website van Museum Volkenkunde.

9789000346677_download

Cultuur Leiden Nieuws Volkenkunde


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×