Blokkenschema muziekprogramma Leidens Ontzet

Tijdens het Leidens Ontzet, vandaag en morgen, is er een hoop live muziek te horen. De Leidse muziekblog MuziekGezien heeft om die reden een overzichtelijk tijdschema gemaakt van alle podia en optredens tijdens het Leids Ontzet.

2 oktober
Niet alleen morgen, maar ook vandaag op 2 oktober zijn er veel zangers en bands te zien. Peter Visser van MuziekGezien maakte dit blokkenschema. Deze dag treden op de Garenmarkt onder andere André Hazes jr., Barry Badpak en Rubberen Henkie op. Ook zijn andere muziekstijlen vertegenwoordigd, zo draait Rockcafé Lazaru’s een programma met rock en metal bands.

3 oktober
Op de dag van het Leidens Ontzet zelf is er uiteraard een gigantisch muziekprogramma. Ook hier is een apart blokkenschema voor van de blog MuziekGezien. Net als op 2 oktober, treden Barry Badpak en Rubberen Henkie op. Daarnaast is er een meezingfeest op de Garenmarkt. Ook draait het Leidse DJ-duo Kraak&Smaak een set bij Café Re-Spons.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline