(Foto: PR)

Energieparty in EpiCentrum Slaaghwijk

Stichting Piëzo organiseert op donderdag 15 oktober van 9.30 tot 11.30 uur een Energieparty in EpiCentrum Slaaghwijk aan het Valkenpad.

Binnen EpiCentrum Slaaghwijk krijgen mensen de kans om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen. Stichting Piëzo en EpiCentrum Slaaghwijk organiseren de Energieparty’s om mensen bewuster met energie om te laten gaan en om vrijwilligers van stichting Piëzo hun talenten en vaardigheden in te laten zetten.

Tips
Tijdens de Energieparty gaan twee energieconsulenten en vrijwilligers in op het energiegebruik in een woning en hoe op dit gebruik bespaard kan worden. Het toepassen van deze tips leidt op den duur tot een verlaging van het energieverbruik.

De Energieparty vindt plaats op donderdag 15 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in het EpiCentrum Slaaghwijk aan het Valkenpad. Tijdens de Energieparty is er gratis kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0-4 jaar.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×