Kinderboekenweek van start, ook in Naturalis

Vandaag is de jaarlijkse Kinderboekenweek weer van start gegaan. In het kader hiervan organiseert Naturalis drie activiteiten, elk gelinkt aan een kinderboek. Alle activiteiten vallen binnen het thema van de week, ‘raar maar waar’, en zijn bedoeld voor kids van 4 tot 12 jaar.

De kinderboeken die de drie activiteiten, zoals dieren natekenen en schedels bestuderen, hebben geïnspireerd zijn ‘En hoe komt toch een olifant aan al die kilo’s grijs?’, ‘Kijk en teken als Spinder’ en ‘Doe en ontdek de evolutie van de mens’.

De Kinderboekenweek duurt tot een met zondag 18 oktober. Op die dag mogen alle kinderen op vertoon van het Kinderboekenweekgeschenk gratis naar binnen bij Naturalis.

Cultuur Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×