Teus Nobel is de belangrijkste naam bij de eerste editie van Jazzed Up Fest. (Foto: PR).

Jazzed Up breidt uit met festival in Scheltema

De organisatie Jazzed Up, die al verschillende jazzconcerten in Leiden organiseerde, breidt uit met een festival in het Scheltema. Onder de naam ‘Jazzed Up Fest’ wordt een avondvullend muziekprogramma georganiseerd. Enkele artiesten die optreden zijn Teus Nobel, Marutyri en Kruidkoek op.

Headliner Teus Nobel Hij tourde eerder met Caro Emerald, Frank McComb en Kyteman’s Orchestra. Met zijn debuutalbum FLOW werd hij ‘Radio 6 talent’. Door het maandblad Jazzism werd hij zelfs tot ‘de toekomst van de jazz’ gedoopt.

De zaal gaat vrijdagavond om 20.00 uur open, het programma begint om 20.30 uur. Kaarten zijn te koop voor 10 euro bij platenzaken Plato aan de Vrouwensteeg en Velvet aan de Nieuwe Rijn. Daarnaast kun je de tickets online kopen. Als je de kaartjes op de avond zelf koopt, betaal je 12 euro entree.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×