(Foto: Archief PR)

Tiende uitreiking van de Groene Lintjes

GroenLinks Leiden reikt op vrijdag 9 oktober voor de tiende keer de Groene Lintjes uit in brouwerij Prock aan de ter Haarkade. Tijdens de Dag van de duurzaamheid gaan jaarlijks naar Leidenaren die zich inzetten voor een groener en duurzamer Leiden.

Vrijdag 9 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. GroenLinks Leiden nodigt iedereen uit voor een rondleiding bij brouwerij Pronck, een ambachtelijk Leids bedrijf dat op duurzame wijze bier produceert. Brouwerij Pronck is één van de nieuwste en kleinste brouwerijen van Nederland met eigen ketels. Dit combineert GroenLinks Leiden met de tiende uitreiking van de Groene Lintjes.

De rondleiding bij brouwerij Pronck, Ter Haarkade 1, begint stipt om 17.00 uur en is geheel gratis. De uitreiking van de Groene Lintjes vindt om 17.30 uur plaats. Daarna is er de gelegenheid om de verschillende bieren van brouwerij Pronck te proeven tijdens een borrel. Het eerste drankje bieden wij aan.

Advertentie

Leiden Nieuws groenlinks


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×