Een deel van de werkzaamheden in de Mandenmakersteeg is stilgelegd. (Foto: PR).

Bouwproject in Mandenmakersteeg gestopt wegens verzakking

Werkzaamheden van het bouwproject Catharinasteeg zijn noodgedwongen stilgelegd. Door de werkzaamheden in de Mandenmakersteeg begonnen gebouwen te verzakken, dat zorgt voor schade aan de panden. Een pand aan de Mandenmakersteeg zou al schade opgelopen hebben.

Inmiddels zijn er maatregelen genomen om verdere verzakking te voorkomen. Er mag niet meer geheid worden op de bouwplaats. Daarnaast zijn er andere zware werkzaamheden stilgelegd. Hoe lang het project vertraging op zal lopen is nog niet duidelijk.

Bouwproject Catharinasteeg
De gemeente is met het bouwproject bezig het winkelgebied in de oude binnenstad uit te breiden. Het project is onderdeel van het Aalmarktproject. De Mandemakersteeg moet ruimte aan winkels bieden en zo het winkelgebied van de Breestraat met die van de Aalmarkt verbinden.

Leiden Aalmarktproject


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×