Wethouder Laudy mocht de eerste bestelling plaatsen. (Foto's: Chris de Waard).

Nieuwe McDonald's Rooseveltstraat officieel open

De nieuwe vestiging van McDonald’s aan de Rooseveltstraat in Leiden is gisteren officieel geopend. De afgelopen weken werd er al proefgedraaid. Zowel in het restaurant zelf als de verkeersafwikkeling op het kruispunt lijken vooralsnog op een geoliede machine. Volgens eigenaar Walther Jacobs van McDonald’s Leiden zijn de files zelfs helemaal verdwenen sinds het kruispunt opnieuw is ingericht en ook volgens wethouder Laudy lijkt het er op dat de verkeersafwikkeling soepeler verloopt dan voorheen.

Jacobs had nog wel een wens voor de politiek. Omdat het restaurant buiten de singels is gevestigd, moet het om middernacht sluiten. Graag zou hij tot 2.00 uur of 3.00 uur open blijven.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×