(Foto: PR)

Slapen tussen de dino's bij Naturalis

Naturalis organiseert op 7, 13 en 14 november wel heel bijzondere slaapfeestjes. Tachtig kinderen logeren een nachtje tussen de dinosauriërs en kunnen meedoen in de verschillende dino-gerelateerde activiteiten.

Vorig jaar organiseerde Naturalis de eerste (proef)editie van Dinosnurk. Toen dit een groots succes bleek te zijn kon het museum niet wachten om nog meer Dinosnurk avonden te organiseren.

Spellen en activiteiten
Tijdens de Dinosnurk wordt er niet alleen maar geslapen in het museum. Eerst spelen kinderen en begeleiders Bottenbingo, testen ze hun T.rextalent en ontwerpen ze een eigen dinosaurus T-shirt. Ook is er een spannend nachtspel, waarbij de kinderen geblinddoekt zoeken naar de sporen van een dino.

De Dinosnurk van 7 november is besloten. De edities van 13 en 14 november zijn open voor het publiek. Helaas zijn de plekken al opgevuld. Wel kun je inschrijven voor de wachtlijst om misschien toch een plekje te bemachtigen. Anders wordt het wachten geblazen tot de volgende editie van Dinosnurk.

Cultuur Leiden Nieuws Science Naturalis Biodiversity Center


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×