De Rabobank organiseert een 'Rabo Meet & Grow' evenement in de Nieuwe Energie in Leiden. (Foto: PR).

Rabobank organiseert 'Meet & Grow' in Nieuwe Energie

De Rabobank organiseert op 18 november een ‘Rabo Meet & Grow’ evenement in de Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23 in Leiden. Met het evenement biedt Rabobank de kans om plannen onder de aandacht te brengen bij financiers. De Rabobank wil via deze evenementen ondernemers helpen bij het realiseren van hun plannen.

Rabo Meet & Grow is een interactief evenement. Tijdens speeddates en inspirerende sessies leer je de financiers kennen. Regionale en landelijke investeerders schuiven aan om kennis te maken. Zo kun je proberen een match te vinden om je plannen te realiseren.

Je kan je online inschrijven voor het evenement. Daar vul je een aanmeldingsformulier in over jouw plan.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×